GLS csomagfeladás az eCsomagFutár segítségével

GLS csomagfeladás az eCsomagFutár segítségével

A GLS csomagfeladás egyszerű és gyors, nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az eCsomagFutár weboldalára és követni a magyar nyelvű utasításokat. A csomagküldés futárral történhet háztól házig, háztól automatába vagy csomagpontról csomagpontra. Míg előbbi a legkényelmesebb, utóbbi a legolcsóbb. Az automatába való küldés azért népszerű, mert az átvétel időpontját a címzett tudja megválasztani, hiszen az automatából akkor tudja elhozni a csomagot, amikor számára a legkényelmesebb.

A GLS futár rendelés első lépésben a csomag tulajdonságait kell megadnunk. Az apró, 2 kg tömeget nem meghaladó küldemények futártasakban is feladhatóak, minden mást dobozba kell csomagolnunk. A csomag súlyát, hosszúságát, magasságát és mélységét kell megmérnünk. Ha utánvétel szeretnénk feladni a csomagot, azt könnyen, egy lépésben állíthatjuk be. A csomagküldés teherviselője is lehet a címzett vagy a feladó egyaránt. Minden csomag biztosítva van a GLS-nél, a biztosítási értéket mi állíthatjuk be. A biztosítást az alapár tartalmazza 50 ezer forintig.

A következő oldalakon kiválaszthatjuk a számunkra legszimpatikusabb módját a csomagküldésnek, majd meg kell adni címadatainkat és fizetnünk a szolgáltatásért. Az oldal rugalmas, mindig több lehetőséget kínál fel számunkra. Ezután nincs más dolgunk, mint várni a futárra, hogy átvegye tőlünk a csomagot.

A 18 óráig megrendelt csomagküldés esetén a futár a következő munkanapon érkezik felvenni a csomagot, amit a rákövetkező munkanapon szállítanak ki. Az utánvét összege a kézbesítést követő második napon történik bankszámlánkra, vagy az ötödik munkanapon vehetjük azt fel a postán. A számunkra kedvező megoldást előzetesen ki kell választanunk.

Az eCsomagFutár oldalán van lehetőség speciális küldemények feladására is. Raklapra szerelhető küldemények, sportfelszerelés, vagy autógumi futárral történő szállítása is megoldható. A feltételek kedvezőek, a teljesítés gyors és megbízható. Ha kérdésünk van, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal vehetjük fel a kapcsolatot.