A sminktetoválás visszaadhatja elvesztett önbizalmunkat

A sminktetoválás visszaadhatja elvesztett önbizalmunkat

A sminktetoválás nem csupán szépséget és harmonikus megjelenést kínál a számunkra, mellette megszabadít minket a mindennapos sminkelés terhétől. Kényelmet és szabadságot kapunk általa, hiszen nem kell többé sietve bajlódnunk a szemceruzánkkal, és nem kell aggódnunk az elkapkodott szemöldök vonalunk miatt sem. Mindig makulátlan megjelenéssel számolhatunk, még abban az esetben is, ha fáradtnak és elnyűttnek érezzük magunkat. Hatalmas előny ez olyankor, ha betemet minket a házimunka és a gyereknevelés, illetve amikor sem látszódunk a munkából, vagy az egyéb halaszthatatlan teendőből. A mindennapos rohanásban nagy segítség, ha nem kell a sminkünkkel bajlódnunk.

A sminktetoválás – amennyiben profi kezekre bízzuk – kiemeli karakterünk legjavát. Olyan lesz a megjelenésünk, mintha minden egyes nap egy profi sminkesnél indítanánk a napot. Egy színvonalas szalon falai között a lehető legnagyobb hozzáértésre számíthatunk, a tapasztalat és a mesteri tudás művészi szintre képes emelni ezt a szép hivatást.

Az is megeshet, hogy már rendelkezünk tartós kontúrvonalakkal, de a látvány nem túl esztétikus. Sok sminktetoválás elveszíti eredeti formáját és színét, főleg a nem megfelelő kivitelezés vagy a nem túl jó minőségű festék miatt. A jó hír, hogy profi kezekben teljesen újjászülethetünk. A szemöldökvonalunk újra szép és divatos formát kaphat, a szemhéj vonalán végigfutó kontúr pedig sokkal előnyösebb ívben foglalja majd keretbe a tekintetünket.

A szolgáltatás kiegészülhet lézeres tetoválás eltávolítással is, ha kizárólag így vihető fel esztétikusan az új sminktetoválás. Amennyiben a régi tetoválásunk túl erősen látható, akkor első körben szükségessé válhat a halványítás. Mindeközben folyamatos érzéstelenítés felel azért, hogy a lehető legkevésbé legyen kellemetlen a beavatkozás. A radírozást követően a tetováló mester időbeli tesz javaslatot az új sminktetoválás elkészítésére, mivel a két beavatkozás között fontos, hogy bürünk megfelelően regenerálódjon. Egy kevés türelem szükséges csupán és rövid időn belül visszanyerhetjük az önbizalmunkat.